Mijn favorieten

Taxaties


De ontbindende voorwaarde van financiering gaat vaak gepaard met een op te stellen taxatierapport. Voor het regelen van de hypotheek heeft de koper meestal een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Henk Linstra is een onafhankelijke taxateur. Hij staat ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, Postbus 4188, 3006 AD te Rotterdam onder nummer RMT 06.20.510.5.0995.

Talrijke taxatierapporten heeft hij reeds uitgebracht en hij doet dat nog steeds voor een scherpe prijs van € 400,– incl. BTW voor woningen in Assen e.o. met een getaxeerde waarde tot € 500.000,–. Voor onroerend goed met een hogere waarde geldt een prijs op aanvraag.

U ontvangt dan een NWWI taxatierapport of een door Taxateurs Unie goedgekeurd taxatierapport.

Om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen is Linstra Makelaardij aangesloten bij zowel het NWWI als de Taxateurs Unie.

 


Wat is het NWWI?

 


Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Taxaties komen tot stand volgens vastgestelde richtlijnen en dienen te voldoen aan de strengste eisen. Het NWWI controleert taxaties en geeft uiteindelijk haar goedkeuring hieraan. Linstra Makelaardij is aangesloten bij het NWWI en draagt ook de keuringskosten ( € 42,35) aan haar af.


Wat is de Taxateurs Unie?


De Taxateurs Unie doet eigenlijk hetzelfde werk als het NWWI. Ze zien erop toe dat taxaties tot stand komen volgens vooraf vastgestelde richtlijnen en geven uiteindelijk hun goedkeuring aan het taxatierapport.